Wie is BasTegel?
Achter de naam BasTegel gaat een jonge, creatieve, productieve tegelzetter schuil die in elke klus een uitdaging weet te vinden. Nadat BasTegel jarenlang intensief met een aantal grotere, bekende tegelhandels heeft samengewerkt heb ik besloten alles in eigen hand te nemen. (dus geen tegelhandels meer als tussenpersoon) Voor u heeft dit het voordeel rechtstreeks contact met de tegelzetter zelf te hebben en voor mij is daardoor mijn werk nog uitdagender geworden.

Bij de één zal dit het proberen te benaderen van perfectie zijn terwijl bij de ander een creatieve oplossing gevonden moet worden voor ongewone situaties.

Bij tegelwerk bestaan bijna nooit standaard situaties en het welslagen ervan hangt af van goed overleg tussen de opdrachtgever en de tegelzetter. Daarbij maakt u als opdrachtgever uw wensen duidelijk kenbaar en als er “knelpuntjes” zijn zal BasTegel u daarop attenderen en er oplossingen voor aandragen. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Zo ook wat de Prijs betreft: Vooraf, na het doornemen van de opdracht zal bas een prijs met u afspreken.

Wat doet BasTegel
BasTegel gaat efficiënt te werk. Ten eerste zal BasTegel bij u langskomen om de klus te bekijken en door te nemen en een prijsafspraak met u te maken. Het is belangrijk dat de ondergrond waarop getegeld zal gaan worden aan de normen voldoet, indien dit niet het geval is zal BasTegel u daarop attenderen en met een voorstel komen hoe dit opgelost zou kunnen worden mocht dit nodig zijn. U maakt een afspraak over de startdatum en over de hoogte van het voorschot waar BasTegel uw lijm en andere benodigdheden van zal halen. Als uw tegels binnen zijn, u het voorschot heeft overgemaakt en de startdatum is aangebroken kan uw opdracht eindelijk echt beginnen.

Om te beginnen zal de ondergrond bewerkt worden met een primer zodat de lijm beter zal hechten op de ondergrond. Daarna wordt het een kwestie van uitmeten waar welke tegel zal worden geplaatst in het door u uitgekozen patroon. Deze tegelverdeling is erg belangrijk om een optimaal resultaat te bereiken. Bij het uitmeten van een badkamer, keuken, toilet of vloer moet worden rekening gehouden met veel aspecten. Bijvoorbeeld bij een badkamer: waar zitten de stopcontacten, lichtknopjes, kranen, eventuele dorpels, het afschot voor het putje enz.

Als alles uitgemeten en geplaatst is, zal de lijm moeten drogen en kan er een dag later ingewassen worden. Inwassen is een andere benaming voor voegen, de voegen worden “ingewassen”. Bij een badkamer of keuken kan een dag later worden gekit. U kunt ervoor kiezen BasTegel te laten kitten.

Tevens hebben wij vele contacten binnen de afbouw zodat wij u makkelijker bij kunnen staan in het vinden van bijvoorbeeld een goede vloerverwarmingsmonteur, loodgieter, stukadoor, kitter, keukenmonteur, natuursteenspecialist voor bijvoorbeeld dorpels, of zelfs tegelleverancier. Mocht u nog vragen hebben aan BasTegel neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk een reactie sturen.

Voorwaarden.
BasTegel werkt volgens de gestelde voorwaarden van Bovatin

om dit scherm te sluiten klikt u op het kruisje